Släktdatabasen innehåller just nu (februari 2017) ca 4500 personer och uppdateras kontinuerligt.

De antavlor som jag presenterar på hemsidan har våra far- och morföräldrar som proband. Antavlorna är begränsade till ”Anfäder och anfäders syskon och makar” och ligger under rubriken ”Släktforskningen”.

Alla händelser i databasen har en källhänvisning. Det är främst från kyrkböckerna (Arkiv Digital), Sveriges dödsbok, bygdeböcker och privatpersoner.

Platsernas sockentillhörighet (egen socken, annexförsamling) har jag angivit när händelsen skedde. Min bedömning om socknarna och källor till detta hittar du under rubriken ”Platser” där socknar och platser finns beskrivna.

Platserna som är angivna för de olika händelserna i släktregistret är utformade enligt följande exempel som är födelseplatsen för Kristina Johansson; Eckens (gård), Bryngelhögen (by), Rätans sn (socken), (Z) (län).

Den fullständiga databasen ligger inte upplagd på hemsidan men vill man ta del av den så går det bra att ta kontakt med mig via kontaktformuläret.

Har du uppgifter som du vill lägga in i databasen eller hittat felaktiga uppgifter som behöver rättas kan du skicka dem till mig via kontaktsidan. Om det finns uppgifter i databasen som du inte vill ha publicerat, kontakta mig så tar jag bort dem. Enligt PUL (personuppgiftslagen) får man inte lägga ut uppgifter om levande personer i ett släktdatabas utan deras godkännande.

Jag använder mig av dataprogrammet från DannbergsData.se för att hålla ordning i släktdatabasen.